Az angol média is megér egy misét.

Az indexen is fél szóval említésre került, hogy a mai napon egy ember ‘landolt’ kedves varosunk egyik csendes utcáján. Az illető valószínűleg illegális bevándorló volt, aki a repülőgép futóműje környéken szeretett volna bevándorolni, de csúnya véget ért.

Ezt az egyébként relatíve normális minőséget produkáló Evening Standard a következőképpen hozta le:

“Shocked residents have described seeing the twisted body of a suspected stowaway believed to have plummeted thousands of feet from a plane and crash-landed on a quiet residential street.”

“He was face down with his feet by the wall and his head by the kerb. There was a lot of blood and his brain was scattered all over the pavement and on some of the cars”

“The death is currently being treated as unexplained.”
“The man, who has not been formally identified, suffered multiple injuries”

Magyarul picit egyszerűsítve: A sokkolt helyi lakosok elmondása szerint egy – valószínűleg a futóművön utazó – embert láttak több száz métert zuhanni, majd a csendes kerület utcáján a földbe csapódni. Az arca fejjel lefele csapódott be, a lába a fal mellett volt, a feje a járdaszegélyen (gyk lefejelte a járdaszegélyt). Mindenhol vér és agyvelő volt, a járdán, és a kocsikon is. A halál oka egyelőre ismeretlen (pontosabb fordításban a halál oka megmagyarázatlan.) A férfi, akinek a személyazonosságát nem közöltek, több sérülést szenvedett. Nebazz.

Reklámok

Az angol média is megér egy misét.” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Most az orvosi leírással van problémád? :) A megmagyarázhatatlan halál :D Több sérülést szenvedett. Egyébként nem ez az első esett, pár hete is volt az újságban valaki valahol hasonlóan, szegényke megfagyott.

    • Igazabol csak annyi, hogy suffered multiple injuries…”no shit!” :) Azok utan hogy tobb szaz metert esett es ugy kellett osszekaparni. A halal oka ismeretlen. Palacsinta lett az emberbol. Valszeg nem segitett rajta ez a tény. :) Gondolom elofordul egyebkent, sokan probalkoznak, nem latjak at hogy odafenn minusz 50 fokok vannak…

Kommenteket kérek!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s