Metróbaki 800 emberrel

A londoni metró állapota, a helyiek koreben legalábbis köztudottan rossz/siralmas, attól függően, hogy kit kérdezünk. A hivatalos és nemhivatalos okokat ha összesítenénk, valószínűleg könyvet lehetne írni belőle, de leginkább így az olimpia előtt volt duplán kellemetlen, hogy az egyik, “Jubilee” színekben feldíszített (lásd alább) metrónk tegnapelőtt az alagútban ragadt négy teljes órára.

A történet szerint először kb egy órát vesztegeltek az alagútban, majd megpróbálták kitolni egy másik szerelvénnyel, ami azonban a pálya dőlésszöge  miatt nem sikerült. Végül az embereket az alagúton keresztül menekítették ki, pár embert elláttak a dokik, komolyabb sérülés nem történt, a TfL mindenkinem £40 visszajárót adott. A probléma igazából csak az, hogy a Jubilee Line, ahol ez történt az egyik újabb vonalunk, amin nem csak viszonylag új kocsik futnak, de nemrég pofoztak ki a teljes vonalat is. Nem utolsó sorban pedig az egyik legfontosabb vonal lesz a nyáron. Hát, már várjuk…

via Londonist

Metróbaki 800 emberrel” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Na igen, erről a hírről pont értesültem. Bár én alapjában véve megbízok a londoni metróhálózatban, de nagyon nem örülnék neki, ha egyszer én rekednék bent egy csomó emberrel az alagútban.
    A Jubilee Line-t mondjuk még soha nem használtam, mert én pont a másik irányban lakom.

Kommenteket kérek!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s