[Vegyes…] A jereváni rádió szerint…

Voltunk most hétvégén Portsmouthban. Egész jó hely, nem egy Eastbourne mondjuk de azért érdemes megnézni, nem utolsó sorban, mert £10 volt az odavissza vonatjegy, ami itt marha olcsó, igaz persze akciós volt. Szépen felújították a tengerpartot, létrehoztak egy outlet központot, egy modern turista látványosságnak számító tornyot, és rá egy teljes szórakoztató/kiszolgáló ipart, jó látni, hogy a lepusztult varosokat kreatívan fel tudjak újítani. (Leginkább mert aki ismeri a dél-angliai tengerparti varosokat az tudhatja h viszonylag “tömeg termékekről” van szó, tehát sok varosban van egy fából készült móló, amin van játéktérem, meg kis hullámvasút, meg hasonlok, aztán annyi.)

De ha már játékterem, elvertünk kb másfél fontot a játékteremben. Elég ügyesen kitalálták az angolok, hogy ha minimális tettel (0.02 font) engedik játszani az embereket, akkor beengedhetik a gyerekeket is játszani. Ez jó, mert így nem tudsz elverni nagy pénzt, viszont a kicsiket rászoktatják a szerencsejátékra, és mikor felnőnek, akkor majd a “normál” kaszinóban fogjak szórni a pénzt.

Jelentkeztem egy esti sétára szeptemberre. Jó buli lesz, 32km az éjjeli Londonban. Meg végre felmegyek a London Eye-ra is, mert része az eseménynek. Úgyis elhatároztam, hogy az ki fog maradni az életemből, mert fölös pénz kidobás, de ha már benne van a részvételi díjban, akkor hajra.

Olvastam az aktuális belpolitikai/külpolitikai hercehurcát északi szomszédjainkkal. Viccesnek tartom, hogy a szlovákok arra fogjak a magyar radikalizmus terjedését, hogy mi milyenek vagyunk, miközben pontosan tudjak, hogy azzal, amit csinálnak szítják az egészet, tehát öngerjesztés. Persze ez nekik jó, a magyar politikusoknak meg kicsi a fa.uk, és nem tesznek semmit. Erre mi lesz? Hat eljön “a szebb jövő(t)”, és majd akkor lesznek változások, ami az előbb említett öngerjesztés folyamat részé lesz. Sün Sün helyett Patkány Patkányt fogunk ordibálni a nagykövetségek előtt? Nálunk tényleg ennyire hülyék odafent vagy mi a helyzet? Koppkopp!

De ez az egész EU is egy szórakoztató rendszer. Európának értelemszerűen soha nem volt valós érdeke, hogy az igencsak lemaradt keleti országokat felvegye, ha csak nem annyi, hogy igy nem az orosz blokkban vagyunk már megint, vagy inkább meg egyelőre. Mondjuk összeesküvés-elméletekkel tele a padlás arra vonatkozólag, hogy Amerika igy akarta gyengíteni az EU-t, hogy előbb essen szét, de az biztos, hogy el kéne dönteni, hogy akkor most közösen, vagy magunkban, és aszerint intézni a dolgokat, mert röhej, hogy Brüsszel is hallgat, Budapest is hallgat, a Szebb Jövőt meg koszorúzik, amikor Sólyom nem. Majd, amikor aztán pár okos a felvidéken kezdi hentelni a magyarokat, mint most otthon egyesek a cigányokat, akkor mindenki bazira meg lesz lepve.

Őszintén kíváncsi leszek a következő választások eredményére, ki jön be másodiknak.

 

Reklámok

Kommenteket kérek!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s