Külön lakásba költöztem

Miután épp eleget nyafogtam arról, hogy mennyire nem éppen tiszta volt a ház, ahol eddig laktam, fogtam a batyumat és továbbálltam. Most jelen helyzet szerint kivettem egy lakást magamnak, ami részint indokolja azt is, hogy miért nem írtam már hetek óta, egyrészt mert mint tudjuk lusta vagyok, másrészt mert be kellett köttetni a netet. Ebből azt hiszem a lustaság fontosabb szerepet játszott…

Mindegy, szóval most szépen magamra maradtam, találtam egy lakást egy lakóparkban, azt hiszem ezzel a hellyel az egyetlen gond, hogy nem nyugatra néznek az ablakok, de hát nem lehet mindent egyszerre. Így a naplementékről lemaradok, bar igaz az is, hogy az első emeletről viszonylag keveset látni, nem, mint otthon a negyedik ill. hetedik emeletről. A lakópark közepén pici park van, maga az épület talán, ha tíz éves lehet, de a lakást pár éve felújították, így duplán modern. Első emelet, a földszintet ugye nem szeretjük. A költözés egyszerűen ment, a helyet, mint korábban azt hiszem említettem meg kb egy hónapja, vagy tán még régebben kiszemeltem, áthúztam a dolgaimat, aztán elköltöttem egy kisebb (vagy inkább nagyobb? otthoni havi fizetésnyi…) vagyont olyan dolgokra, mint ágynemű, vízmelegítő (nem bojler…), dekor, meg kutyafasza, de most happy vagyok.

A szomszédokról nem sokat tudni, tegnapelőtt bekopogott az egyik a kettő közül, legalább beköszönni, valami indiai, ill. azt hiszem felettem magyarok laknak, ezt abból gondolom, hogy a parkoló autók egyike egy magyar rendszámú Yaris, és mivel mindegyik lakáshoz kijelölt parkolóhely jár, ezért úgy tippelem h ők felettem lehetnek.

Reklámok

Kommenteket kérek!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s