Lakótársak, digitális levélszemet és a pornó hatása a családokra

Újdonsült lakótársammal (mármint azzal, aki kb három v négy hete költözött be) meg mindig nem beszeltem, úgyhogy elneveztem szürkebarátnak – na nem azért, mert olyan okos, mint a középkori papok, vagy mint a szürkéknek nevezett földönkívüliek, hanem inkább mert a bőre sötét, bár nem fekete, (indiai), igy a Gábor-fele “koszos” definícióját inkább mint “szürke” alkalmazom rajuk, másrészt mert agyilag olyan sötét, hogy nem érti, h a fürdőszobában nem lehet cigizni. Mióta beköltözött háromnegyed öngyújtó van a fürdőben (Egyszerre). Addig egy se volt. Van egy másik indiai gyerek is a házban, az is cigizik, de ő mindig a ház előtt. Ő valahogy meg tudja érteni, hogy a rohadt ház félig fából van, szar állapotú, és nincs poroltónk. (azaz nekem van, de mivel itt semmit nem osztunk meg, az nem publikus, LOL)

Gondoltam valami változatosság is kell bedobok egy új témát az írásba, levéleszemét-elemzés: [a továbbiakban spam, mert az rövidebb szó]. Ezen már agyaltam egy jó ideje, szerintem szórakoztató. Valamikor pár hónapja eladhattak az email címemet kilóra valakinek, mert az eddigi 300-as spam listám folyamatosan no, most már 1100 felett járunk, de tegnap v tegnapelőtt meg csak elérte az ezret. A gmail jól szűr, talán, ha egy vagy kettő csúszik át havonta, inkább annyi sem. De azért kivettem pár aranyköpésnek tűnő példányt: [sok fölös idom van? a helyesírási hibákat nem en tettem bele, de nem javítom ki. Angol után a magyar fordítása]

  • Válság idejen: “Sex toys tax-deductible for prostitutes” – Adó visszatérítésre jogosult szex játékszerek kurvaknak. Hát nemtom, ezért már majdnem megéri beállni az iparba!
  • Farok növelési spam: “make it reach to your knee”, kb érjen a térdedig. Aztán majd elájulsz vérhiányban.
  • Lottó nyertes email: “Swiss Lotto, Netherlands”. Ez már a globalizáció új mértéke lesz.
  • Hasonló: “Toyota International Lottery, China Zone” – én élni London, nem kici, nem occo, ellenben kurva drága!

Most olvastam az indexen, hogy a mi polgármesterünk szemét szedés közben a folyóba pottyant és jól megázott. Persze utána viccelődött rajta. Már varom azt a pillanatot amikor 1) Budapesten lesz olyan polgármester, aki az önkéntesekkel szemetet szed a folyóban, 2) Budapest morálja elér oda, hogy aki nem végez önkéntes munkát önszántából azt meg se szavazzák polgármesternek!

Szinten az indexen olvastam, de nem találom a linket, hogy valahol az USA-ban volt nemrég egy konferencia, ahol az online pornó hatását vitattak meg a családokra nézve. Érdekes konferencia lehet, kíváncsi vagyok, hogy mit csinálnak, megnézik a felhozatalt? Bár, ha akarom megértem a kérdést. Gondolom jó vita forrás a családokban, leginkább, ha véletlenszerűen derül ki. Picit más téma, de tegnap láttam a tevében, kellemetlen történet, a rendőröket mutatja be egy dokumentumsorozat, ill. hogy milyen ügyekkel van dolguk. A lényeg, pasi megszállt egy hotelben, elment partyzni, majd visszament a szállóba valami nőcivel, azonban a barátnője valahogy bekéredzkedett a szobába, és rózsafüzérekkel maga körül az ágyon meztelenül várta. Elég balhé volt belőle, leginkább, amikor kiderült, hogy a pasi táskájában komoly adag fű, és £1900 is volt. Picit drogdealerkedett, de a barátnője nem tudott róla.

 

Reklámok

Kommenteket kérek!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s