Haverok, buli, allergia

A jó idővel beköszöntött az allergiaszezon is. Kellemetlen :) De hat ez van, nem tudom miért hittem azt, hogy idén megúszom, most persze ha kell, ha nem jobb, ha zsepivel rohangászok. Apropó jó idő, itt továbbra is nyár van, igaz csak par napig, hiszen a hétvégén megint esni fog – nem mondom, hogy már hiányzott…

Lakás ügyben nincs sok még, leadtam a papírokat, persze a neten kellett intézni mindent, úgyhogy a papírok itt csak átvitt értelemben szerepelnek. Most szepen megnézik, hogy minden oké-e velem, aztán majd visszajeleznek.

Egyik ismerősöm most jött vissza NYC-bol, volt egy bő hetet a csajszi ott, mesélt sztorikat, igaz csak keveset mert a mai ebédidőbe nem fért bele egy egész legenda. A csaj első adandó alkalommal, még a repterén elhagyta a pénztárcáját, vagy ellopták tőle, ez nem derült ki pontosan, ő se tudja, de ezzel sok baja lett természetesen, hiszen a szállodát ki kellett fizetnie, és mivel csak a bátyjának volt innentől kezdve bankkártyája, amivel viszont valamiért nem tudtak fizetni, gondolta kimegy az ATM-hez. Na most mivel a csaj nagyon okosan az egyik legnagyobb gettóba foglalt szállást magának, igy a hotel recepciós felhívta szíves figyelmet, hogy ő nem ajánlaná neki ezt a húzást…cikiii. De végül is amellett, hogy a bankkártya-hiányból adódtak problémák, azt mondta a csaj h jól érezte magát, jó idő volt, csak nem jutottak el Washingtonba (nem derült ki miért), ami abból a szempontból nem volt jó, h kíváncsi volt rá, még valóban szép hely is – szerintem.

Hétvégén megyek Birminghambe, egy újabb város, ahol nem voltam még. A helyi job fair-re megyek, eszembe nem jut mi az magyarul, munkaajánlatok kiállítása kb, a TNS-t fogom reprezentálni (negyed-ötödmagammal), ez önkéntes alapon, bar a költségeket elszámolhatom. De jó fej a vállalat, eredetileg a Hiltonba akartak betenni, végül mivel rájöttek, hogy az majdnem 80e forint lenne egy éjjelre, igy “csak” egy Novotelt kapok. Jó fejek :) Gondolom otthon még egy rohadt panzióért is anyázni kellene, pedig nem vagyok éppen a hierarchia csúcsán.

Aug elején lehet hazanézek, azaz közel biztos, csak a repjegyet kell foglaljam, amig még olcsó(nak mondható, oda-vissza £150). Valószínűleg csak egy hét lesz mondjuk.

Reklámok

Haverok, buli, allergia” bejegyzéshez egy hozzászólás

Kommenteket kérek!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s