Sulikezdés újonnan

Elkezdődött a suli. Elég vegyes a felhozatal, három féle órám van, ebből egy a Global Political Economy, ami merev elmélet lesz megint, és a pasi, aki oktatja az hetente két telefonkönyvnyi anyagot adott ki olvasásra. Van egy olyan érzésem, hogy ha csoport összes olvasási teljesítményét összeadjuk majd a félév során, akkor se fog kijönni az egyheti adag fele. A tagról még annyit érdemes tudni, hogy svéd származású, erős akcentussal beszél, és olyan szavakat használ állandó jelleggel, amihez egy felsőfokú angol vizsga és a hozzá tartozó tudás nem mindig elég. Néha össze kell dugjuk erősen a fejünket a csoportban, hogy miről is lehet szó, pedig elhihetitek, nagyon erős a társaság angol tudása.

A másik két órám jobb, az egyik az Research Methodologies, a másik meg East Asia, amit egy felettébb fiatal bolgár nőci tanít, akit az oxfordi egyetemről hoztak át, mert a nő, aki egyébként tanította volna, egy japán csaj, az lelépett könyvet írni.

Más nem sok van, meguntam a teszkó gazdaságos mirelit készkaját, úgyhogy vettem helyette teszkó gazdaságos sütni való krumplit, és chicken nuggetts-et, ezt nem tudom, hogy hívják madzsarul. Meglepően ehetőek, majd lehet, veszek még. Vettem ezen kívül egy kiló kecsöpöt, majd elfogy, ha rám van bízva, akkor elég gyorsan. Vettem ezen kívül egy adag csirkemellfilét is, valami bőr és szőr nélküli OEM kiszerelés, majd megcsinálom, csak még nemtom mit is csinálok vele, meg vettem főzőszószt, vagy mit, valami kínai. Mindegy, kici, ócó. Azaz igazából nem is, de most jó lesz.

Kommenteket kérek!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s